Klubbhistoria
Lite Klubbhistoria

KlubbhistoriaAllt började i slutet på 1980-talet, jag minns de viktigaste bitarna bäst.
Jag hade  bytt bort några telefoner mot en gammal autoped ( NV ). Den var i bedrövligt skick men för mig var sommaren räddad med mitt nya projekt.Motorn satt fast så jag fick beställa en ny kolv från Motor-Hööks i Sågen,
( se retro bilder ) innan den firman gick i graven, det måste ha varit en av de sista lev. som gjordes från dom. Bäckströms Måleri lackade den
så den såg ut som ny igen.
Jag upptäckte att det var fler än jag som hade en gammal moped i sin ägo, så snart var vi några stycken som drog fram genom Njurunda.
De som var med från start var jag,Lennart Almér, Anders Westberg,Kjell Wermelin, Gunnar Westerlund, Lennart Dahl,Joe Andersson, Håkan Rönnholm och Anders Engberg. 1990 valdes den första styrelsen vid ett möte på Svartviks Hotell.
 Ett par år såg gruppen ut så här tills vi uppmärksammades av Mittnytt och i lokalpress vid vår första utställning på kulturmagasinet och jag blev intervjuvad av radion. Uppmärksamheten vi då fick gjorde att fler ville vara med i vår förening. Namnet Classic Moppe kom Joe A. och Gunnar W. på för de hade en reklambyrå tillsammans och skapade då vår logga som vi har i dag och fått sin spridning genom webben.
 

 

Detta är berättelsen som jag kommer

i håg den nedtecknat av medrem

nummer ett  😎  


 

Jaha grabbar (o tjejer ) så här var det i begynnelsen när vi startade klubben här i Njurunda.
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS